Hygiënische zorg


Wanneer je hulp nodig hebt voor de dagelijkse hygiënische zorg, kan je een beroep doen op thuisverpleegster Annelies Maes. Samen met de mantelzorger en de patiënt kunnen we bespreken wie welke taken op zich neemt.

Onder hygiënische zorg valt: aan- en uitkleden om de patiënt klaar te maken voor de dag of nacht, het verversen van incontinentiemateriaal, de patiënt verplaatsen met een tillift, de haren wassen, mondverzorging en het opvolgen van problemen bij de huid of nagels.

Uiteraard geeft de thuisverpleegster de patiënt alle nodige zorgen. We proberen tegelijkertijd de zelfredzaamheid van de patiënt te stimuleren. Daarnaast geven we ook advies waarmee we het comfort van de patiënt verder kunnen verbeteren en de hygiënische verzorging kunnen vergemakkelijken.

Tot slot kan de hygiënische zorg ook een aanleiding zijn om andere zorgnoden te detecteren en de patiënt nog beter te ondersteunen.

Wil je graag meer informatie over wat thuisverpleegster Annelies Maes voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet ocontact op te nemen.

Meest recente posts

UP-TO-DATE

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Uw zorg aan huis

Bent u op zoek naar thuisverpleging in Lanaken e.o.? Wij staan klaar om u of uw geliefde te ondersteunen.  

Contacteer Ons