WondzorgThuisverpleegster Annelies Maes helpt je met je wondverzorging, of het nu gaat om een kleine of grote, eenvoudige of eerder complexe wonde. Ook voor de behandeling van chronische wonden, zoals doorligwonden, kan je bij haar terecht.

De thuisverpleegster staat ook in voor verzorging van de (nog niet geheelde) stoma. Zowel voor de patiƫnt als de mantelzorger vraagt dit nu eenmaal meer, zowel op fysiek, als op mentaal en sociaal vlak. De thuisverpleegster biedt hulp bij het aanbrengen en verwijderen van het opvangmateriaal.

Postoperatieve wonden

Na een chirurgische ingreep moeten zogenaamde postoperatieve wonden goed verzorgd worden. Ook daarbij biedt thuisverpleegster Annelies Maes de nodige thuiszorg. Samen met de arts wordt bepaald hoe de wonde behandeld moet worden en met welk verbandmateriaal. De verpleegster helpt je met de dagelijkse verzorging en verbandwissel en het eventueel aanbrengen van zalfjes, verwijderen van hechtingen, enz.

Wil je graag meer informatie over wat thuisverpleegster Annelies Maes voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meest recente posts

UP-TO-DATE

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Uw zorg aan huis

Bent u op zoek naar thuisverpleging in Lanaken e.o.? Wij staan klaar om u of uw geliefde te ondersteunen.  

Contacteer Ons