Wat is stomazorg en hoe kan het uw leven verbeteren?


Bij Thuisverpleging Lanaken staan we in de frontlinie van de medische zorg. We ontmoeten dagelijks mensen met uiteenlopende behoeften, van injecties tot wondverzorging, en van hygiënische zorg tot palliatieve zorg. Een dienst die we met trots aanbieden, en die ongetwijfeld een leven verandert, is stomazorg. Dus, wat is stomazorg en hoe kan het uw leven verbeteren?

Wat is stomazorg?

Stomazorg is een specifieke zorg voor mensen die een stoma hebben. Een stoma is een opening op de buik die chirurgisch is aangebracht om de functie van bepaalde organen te omzeilen. Stomazorg omvat alles van het dagelijkse beheer en onderhoud van de stoma, tot de hulp bij het omgaan met de emotionele en sociale impact van het leven met een stoma.

Als stomazorg specialist bij Thuisverpleging Lanaken, verstaan we de kunst van de stomazorg tot in de perfectie. Dit is niet zomaar een dienstverlening, maar een manier om de kwaliteit van leven voor onze patiënten drastisch te verbeteren.

Stomazorg | Thuisverpleging Annelies Maes

Stomazorg | Thuisverpleging Annelies Maes

Wij zorgen er voor dat stomapatiënten de juiste verzorging krijgen zodat ze geen ongemakken ervaren. ​​​​​​​Wij komen langs om de stoma zorgvuldig te spoelen. Ook kunnen we u aanleren hoe u de stoma zelf kunt verzorgen.

https://www.thuisverpleging-lanaken.be

Hoe kan stomazorg uw leven verbeteren?

Het leven met een stoma kan in eerste instantie ontmoedigend zijn. Er zijn de praktische aspecten van de stoma verzorging, maar er komt ook een compleet andere emotionele belasting bij. Daarom is geïntegreerde stomazorg noodzakelijk.

Onze stomazorg advies en begeleiding omvat niet alleen de fysieke zorg van de stoma, maar ook emotionele ondersteuning. Goede stomazorg kan immers leiden tot een betere levenskwaliteit en zelfredzaamheid.

Innovatie in Stomazorg

Bij Thuisverpleging Lanaken blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in de stomazorg. Daarom staan wij nauw in contact met de stomaverpleegkundigen in het ziekenhuis. Zo zorgen we er voor dat de zorg die we leveren voldoet aan de hoogste standaarden.

Neem contact met ons op!

Bij Thuisverpleging Lanaken zijn we trots op de zorg die we bieden en hoe we het leven van onze patiënten dagelijks verbeteren.

Mocht u meer willen weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via thuisverpleging.lanaken@gmail.com of bel ons op 0477 71 30 36. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn!

Contact | Thuisverpleging Annelies Maes

Contact | Thuisverpleging Annelies Maes

Gespecialiseerd in allerhande zorg met een professionele en persoonlijke aanpak.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

UP-TO-DATE

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Uw zorg aan huis

Bent u op zoek naar thuisverpleging in Lanaken e.o.? Wij staan klaar om u of uw geliefde te ondersteunen.  

Contacteer Ons